Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Producenci

Systemy płatności

  • PayU
  • Przelewy24
  • PayU Raty

STRONA INFORMACYJNA

  • strona info

Kontakt

  • E-mail:sklep@stark-baits.pl
  • TelefonSklep Stacjonarny (w godz. pracy) Tel.85-679-61-63
    Hurt (kontakt dla sklepów)
    Tel.739-003-383
  • Godziny działania sklepu24/7 sklep@stark-baits.pl

Zmiana języka

PolskiAngielski
» » » » » Profess HookBoilie Świeża Kałama 16/20mm
MG_5586-Kopia-21860

Profess HookBoilie Świeża Kałama 16/20mm

Profess

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 15,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier UPS - 15,00 zł
Kurier UPS (płatność przy odbiorze) - 15,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: PHBSK1620

Kod producenta: PHBSK1620

Stan magazynowy:

Cena: 9,50 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Seria wysokiej jakości tonących kulek proteinowych oparta całkowicie na najwyższej jakości naturalnych produktach bogatych w białka, tłuszcze i węglowodany. Zastosowane w nich, sprawdzone aromaty i dodatki oraz energetyczny mix bazowy, zaowocowały otrzymaniem doskonałego produktu, który jest szybko akceptowany przez karpie i traktowany jako łatwy do zdobycia wysoko odżywczy pokarm. Zawierają w sobie wiele substancji odżywczych, smakowych i zapachowych, które w łowisku tworzą sygnał odpowiadający za pobudzenie ryb do żerowania. Wabią w ten sposób karpie nawet z dużych odległości. Wysoka skuteczność kulek została potwierdzona w 8 miesięcznych testach przeprowadzonych na wodach stojących (także komercyjnych) i płynących na terenie całego kraju. Jakość składników użytych w procesie produkcji sprawia, że mogą one konkurować z produktami znacznie droższymi. opakowanie – 250 ml rozmiar – mix 16/20mm

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję

Oprogramowanie sklepu shopgold.pl
Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).